Sony Xperia Z u prodaji

Bez autora
Feb 25 2013

Sony Xperia Z pametni telefon od danas se nalazi u prodaji širom sveta, dok će istoimeni tablet biti globalno lansiran u drugom kvartalu ove godine, saopštila je kompanija. Xperia Tablet Z je najtanji trenutno dostupan 10-inčni LTE Android Jelly Bean tablet sa visokim performansama.Izrađen je od kvalitetnih materijala i sa OmniBalans dizajnom, tanak je svega 6,9 milimetara i težak manje od 500 grama. Tablet je dostupan u LTE i Wi-Fi verzijama, i predstavlja prvi takav uređaj sa Kualkom Snapdregon S4 Pro asinhronim četvorojezgrenim procesorom.

Sony Xperia Z u prodajiSony Xperia Z pametni telefon od danas se nalazi u prodaji širom sveta, dok će istoimeni tablet biti globalno lansiran u drugom kvartalu ove godine, saopštila je kompanija.

Xperia Tablet Z je najtanji trenutno dostupan 10-inčni LTE Android Jelly Bean tablet sa visokim performansama. Izrađen je od kvalitetnih materijala i sa OmniBalans dizajnom, tanak je svega 6,9 milimetara i težak manje od 500 grama. Tablet je dostupan u LTE i Wi-Fi verzijama, i predstavlja prvi takav uređaj sa Kualkom Snapdregon S4 Pro asinhronim četvorojezgrenim procesorom. Ima najveći stepen otpornosti na vodu, što ga čini imunim na slučajna posipanja i prskanja.

Xperia Tablet Z postavlja nove standarde u zabavi spajanjem premium karakteristika i Sony-jeve tehnologije sa unakrsnim povezivanjem uređaja i korisničkim iskustvom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik